|
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x480. |
المقادير :
باوند كيك ابيض وكيك ككاو ( يعني نوعين ابيض واسود )
قيمر
وكريمة
وجبنة فيلادليفا
وكارميل البودر والاسود الي معاه مادري شسمه
ونص كوب سكر بودر
نايلون او ورق شمع على حسب الي يتوفر عندكم
|
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x480. |
تقطعي الكية 18 قطعة
|
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x480. |
بعدين تقطيعها بالطول عشان تصير صغيرة
|
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x480. |
المقادير نخلطها مع بعض كل المقادير الي فوق ماعدا الكيك طبعا
القيمر والفيلادلفيا والكريمة والكراميل والسكر الناعم
|
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x480. |
بعدين نحط الخليط زي منتو شايفين
|
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x480. |
بعدين نحط الكراميل الي يجي مع الكريم كراميل فوقه
|
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x480. |
اخر خطوة نحط الكيك الباقي فوق
|
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x480. |
بعدين نسكر الكيكة بالنايلون او الورق الشمعي
|
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x480. |
حطيه بالفريز شوية
طلعيه واقلبي الطبق ولازم يكون كبير علشان يطلع شكله حلو
هذا الشكل النهائي لما نقلبه
|
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x480. |
ممكن حته